Tillbaka

Korjaamo

Område: Mellersta nyland
Tölögatan 51 B
00250 Helsingfors
Tfn: 020 7417 000
Www: www.korjaamo.fi/index.php?id=11

Svensk resumé

På Kulturfabriken Korjaamo stöter publik, varierande innehåll samt olika kulturverkare på varandra under klubbkvällar, uppträdanden evenemang och utställningar.
Den internationellt helsingforska Korjaamo erbjuder på urban, gränsöverskridande kultur åt aktiva föregångare. År 2004 grundade Korjaamo är del av ett europeiskt nätverk för självständiga kulturcentrum, Trans Europe Halles.

Klubbkartan färgläggs av ett brett erbjudande av musik, som stand-up komiks samt improvisationsteaters egna kvällar spetsar till, utan att glömma bort hetsig diskussion. I Korjaamos Galleri kan man i de månatligen bytande utställningarna bekanta sig med betydelsefulla bilder samt bildlig betydelse. Korjaamo erbjuder och producerar även ny teater.

Korjaamo är även ett intressant och originellt utrymme för olika evenemang, till vilka vi erbjuder vårt egna kunnande inom produktion.
För våra samarbetspartners erbjuder vi, förutom en utblick över kulturens samtid, också en koppling till den föregångarandliga stadspubliken.

Fastän det finns åtaliga orsaker i livet att festa på Korjaamo, arbetas det också hårt här. Det gamla spårvagnsmuseet innehåller ett kontorshotell, där fler skapande branschers företag och freelancers arbetar. I en miljö som du inte finner annanstans.

 

Vill du beställa på Teater.fi: infobrev?

Vi skickar ut info 6 ggr i året om bland annat auditioner, festivaler samt understöd som gynnar teaterföreningarna.